Saturday, November 24, 2007

Α όπως Απεργία, Β όπως Βανδαλισμοί

Α.
Και ενώ η απεργία των σεναριογράφων στις ΗΠΑ συνεχίζεται, κάποιοι άλλοι "σεναριογράφοι τηλεοπτικών σειρών" στα Νότια Βαλκάνια δεν νιώθουν και πολύ άνετα στην καρέκλα τους. Από πού θα κλέψουν την ιδέα για το επόμενο επεισόδιο;

Β.
Ευτυχώς που ο κ. Παπούλιας πήγε σχολείο και ενδιαφέρθηκε προσωπικά για τους βανδαλισμούς στο Λύκειο που τελείωσε. Οι υπόλοιποι πολιτικοί, ως γνωστόν, δεν έχουν βγάλει ούτε Γυμνάσιο, οπότε δεν πρόκειται να δείξουν ενδιαφέρον μέχρι να γίνει κατάληψη στη λαχαναγορά. Άλλωστε όλα λειτουργούν βάσει του θυμικού. Η λογική απεδήμησε.

10 comments:

bidibis said...

Και να φανταστείς στα κανάλια το μεγαλύτερο αποτροπιασμό δεν προκάλεσαν οι άνω του 1 εκ ευρώ ζημιές αλλά μια καμένη Ελληνική σημαία. Και βγήκε μετά και δήλωσε την οργή του ο υπουργός λέγοντας τη γνωστή καραμέλα ότι για αυτή τη σημαία έδωσαν το αίμα τους πολλοί άνθρωποι στο παρελθόν.

Αν είναι το πρόβλημα η σημαία δημόσια δηλώνω ότι είμαι διατεθιμένος να την αντικαταστήσω με δικά μου έξοδα. Τις υπόλοιπες ζημιές δυστυχώς δεν έχω τα χρήματα να τις πληρώσω.

Μήπως θέλεις να τσοντάρεις και συ λίγα basik; Μήπως ο απόδημος Ελληνισμός;

basik-ly said...

Μα γι' αυτό έγινε Υπουργός Παιδείας και Ενός Θρησκεύματος - για να αναπαράγει στερεότυπα.

Κάτι θα γίνει και με τον έρανο - αλλώστε ο υπουργός είναι ειδικός στα θέματα απόδημου ελληνισμού!
Προηγούνται βέβαια οι εκκλησίες. (Εκεί κοντά σε σας, έκτισαν ολόκληρο... καθεδρικό σ' ένα χωρίο 200 κατοίκων.)

Κανένα προγνωστικό για το ματς της Κυριακής; :)

mickey said...

Μου άρεσε αυτό το "Υπουργός Παιδείας και Ενός Θρησκεύματος".

Για να λέμε τα πράγματα με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ όνομά τους!

Ή τέλος πάντων αυτό που θα 'πρεπε να έχουν ;)

bidibis said...

Την Κυριακή προβλέπω να κερδίζει η ΑΕΚ και εσύ να γίνεσαι αριανός, αηδιασμένος από την ύποπτη παράδοση της ομάδας σου να κερδίζει τον Αρη στο Χαριλάου με την προκλητική εύνοια της διαιτησίας των τελευταίων ετών.

basik-ly said...

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως με την ΑΕΚ παίζετε όσο πιο καλά μπορείτε και κερδίζετε ακόμη και σε καιρούς που έχετε τα χάλια σας και κινδυνεύετε με υποβιβασμό;

bidibis said...

Από ότι θυμάμαι έχουμε καιρό να κερδίσουμε στο Χαριλέμπλεϊ την ΑΕΚ. Και στη Ν Φιλαδέλφεια (λέμε τώρα) ακόμα περισσότερο.

doctor said...

Δεν γνωρίζω το συμβάν, τι έχει παιχτεί;

Αν κρίνω από τα γραφόμενα, πρόκειται περί αήθους επιθέσεως εναντίον του ελληνισμού του Παγκρατίου!!!

doctor

etalon said...

Ειναι η ίδια σημαια ( για θρησκευμα δεν το συζητω καν) που εβαλε κι η Αντζελα Δημητρίου σαν πασμίνα στην Ισταμπούλ, η ιδια που σκέπασε τον Σωτήρη Μουστάκα στο φερετρο, η ιδια που ζωγραφιζανε στα προσωπα τους οι Ελληνες Φίλαθλοι στην Πορτογαλία, αν ειναι η ιδια το οτι την καψανε νεα παιδια επιβεβαιώνει την παροιμία οτι απο μικρο κι απο τρελλο μαθαινεις την αλήθεια.
Απλα δεν υπάρχουμε!

bidibis said...

Όπως το είχα προβλέψει, σήμερα έγινες Αριανός, αηδιασμένος από τα έκτροπα και τις θηριωδίες που προκάλεσαν τα πρωτοπαλίκαρα της ορίτζιναλ οεοέο

basik-ly said...

@ doctor

Πρόκειται για την γνωστή ευθιξία του κ. Παπούλια, που άρχισε πάλι να μιλάει για μειονότητες. Το ανέκδοτο της χρονιάς.


@ etalon

Ξέχασες και τα μπούτια της Παπαρίζου. Πρόκειται για γελοίες δηλώσεις rank-xerox σε εποχή που η τεχνολογία έχει ξεπεράσει τα φωτοαντίγραφα.


@ bidibis (aka g.a.n.g)

Νομίζω πως η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια. Ήταν πιο ομάδα. Καιρός να αλλάξεις... κίτρινο. :)

Ποια μπορεί να είναι άραγε η λογική του να τιμωρείς 800 άτομα για τις πράξεις 1, 2 ή έστω 5 κακοποιών;
Πώς μπορείς να αφαιρείς το δικαίωμα από έναν φιλήσυχο οπαδό που πλήρωσε εισιτήριο να παρακολουθήσει την ομάδα του;
Θεωρώ απαράδεκτο ΠΟΓΚΡΟΜ αυτό που έγινε χθες και που οφείλεται στα Ζωνιανά που επικρατούν σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και την ανικανότητα των μπάτσων της να συλλάβουν τους υπεύθυνους που ο Ντέμης "έχει δώσει" εδώ και καιρό.

Την ίδια ώρα οι αλήτες του ΠΑΟΚ δικαιώνονταν.