Wednesday, August 29, 2007

The Drugs Don't Work - Verve

Πέρα από την πύρινη λαίλαπα της ελληνικής (και όχι μόνο) γης, στη μακρινή Ιαπωνία, διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Οι επιδόσεις των Ελλήνων (πρωτ)αθλητών είναι μάλλον απογοητευτικές, επέστρεψαν δηλαδή στο επίπεδο που βρίσκονταν πριν ανακαλύψουν τον κ. Τζέκο και τις ντόπες του.

Θυμάστε εκείνη την αθλήτρια με το ξανθό μαλλί και το γυαλί ηλίου που έτρεξε ως γκαζέλα - αν και πάνω από μισό χρόνο τραυματίας - πηδώντας εμπόδια και δηλώνοντας στο τέλος πως είναι γεννημένη ΠΡΩΤΗ, όπως άλλωστε και όλος ο λαός στα πάτρια εδάφη της;

Παρ' όλο που την ξαφνική, νικηφόρα επίδοσή της δεν την πετύχαινε κάτω από Κ.Σ. ούτε καβάλα στο μηχανάκι του "συναθλητή" της Κεντέρη, την υποδέχτηκε ο κ. Παπούλιας (σιγά καλέ, πώς κάνω έτσι; μέχρι και στη Παναγία Σουμελά πιστεύει ο άνθρωπος) και όλοι μαζί καβάλα στο καλάμι πίστεψαν πως είναι κάτι σαν υπεράνθρωποι!

Κάτι θα συνέβη μάλλον τρία χρόνια αργότερα. Κάπου θα χάλασε το DNA της και των συναθλητών της. Ή μπορεί να τους ψιθύρισαν ότι η Kawasaki δεν νοικιάζει μηχανές σε αθλητές-κασκαντέρ για "ατυχήματα".

Οι κακές γλώσσες ισχυρίζονται πως το αγαπημένο τραγούδι της ελληνικής αποστολής (οι πιο κακές μάλιστα επιμένουν πως ο τρόπος που το τραγουδάει η Καραελληνάρα θυμίζει μοιρολόι) είναι το The Drugs Don’t Work.

Άτιμη Kawasaki!

7 comments:

Ναπoλέων said...

30.8.07
Πολιτικός Μηχανικός, αρκετά έμπειρος, που διαθέτει κάποιον χρόνο, κάποια στοιχειώδη εργαλεία και αυτοκίνητο, προτίθεται να πάει να βοηθήσει στην ΠΡΩΤΗ ανάγκη κάποιων πυροπαθών, την ΣΤΕΓΑΣΗ.
Καλεί όποιον/-α διαθέτει χρόνο, να μετάσχει στην πραγματοποίηση αυτού του είδους συμπαράστασης.

Δεν χρειάζεται να ΞΕΡΕΙ κάτι γύρω από την οικοδόμηση (π.χ. να χτίζει ή να καρφώνει ξύλα).
Όλοι/-ες χρειάζονται και μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά.

Συμμετοχές (για λίγες μέρες ή και εβδομάδες…)
ΜΕΧΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ 1-9,
στο blog «Ναπολέων», nalambis.blogspot.com
ή στο e-mail: nap.pap@tee.gr

Αν υιοθετείτε την προσπάθεια αυτή, διαδώστε τη στο δίκτυο. Όσοι/-ες και να προσφερθούν δεν θά ‘ναι περίσσιοι. Οι ανάγκες είναι τεράστιες και άμεσες.

Ναπoλέων said...

30.8.07
Basik-ly,
παρά την τούρλα των ημερών, θέλω να σε συγχαρώ για τις ορθές/κοφτές θέσεις σου (ένα γέλοιο θα τους γκρεμίσει...) περί πρωταθλητισμού.

Μαζί σου, μέχρι ...θάνατο, στον αγώνα να καταλάβουν ότι ο "πρωταθλητισμός" είναι κρεατομηχανή και ο άσπονδος εχθρός του αθλητισμού.

αγάπη - αφοπλισμός - ειρήνη
Ναπολέων

etalon said...

ειναι πραγματικα κριμα ολα τα αξιολογα μυαλα να εχουν μεταναστευσει και να πνιγομαστε στους μετριους, στους γλυφτες και στους γελοιους.
Τα σεβασματα μου στην απολυτα τεκμηριωμενη αποψη σου

bidibis said...

Σιγά μη ξέρουν τους Verve στην Ελληνική αποστολή. Μάλλον το "παπόρι από την περσία που πιάστηκε στην κορινθία τραγουδάνε"

Εκεί άλλωστε είχαν καταφύγει οι τζέκοι όταν τους αναζητούσαν στα ντουμπάι και στα εμιρατα

Michalis said...

Αν θέλετε να Διαφημίστε την Ιστοσελίδα σας Δωρεάν:
http://greece-soccer.blogspot.com/2007/08/12.html

De Facto said...

Φθινοπώριασε!Σας περιμένουμε...

Seven Film Gallery said...

τα κουρελια τραγουδανε ακομα στα νεκροταφεια τον δημιουργο τους.
Στα 68 εφυγε ο Νικος Νικολαιδης