Wednesday, May 13, 2009

Facebook

Μετά από μακρόχρονη σκέψη και αρκετές προσκλήσεις αποφάσισα να διεισδύσω κι εγώ στα όχι και τόσο άδυτα του περίφημου facebook.

Ομολογώ πως μέχρι χθες το θεωρούσα την πεμπτουσία της ματαιοδοξίας και ακόμη και τώρα δεν έχω αλλάξει γνώμη.

Ευλαβικά αρνούμενος, όμως, να δογματίζω δίχως να έχω δοκιμάσει, ενέδωσα. Θέλω να διαπιστώσω τι (δεν) έχανα τόσον καιρό και πόσον καιρό θα χάσω στο εξής.

Πιστεύω, ωστόσο, πως οι μέρες μου στο facebook είναι μετρημένες.

Abwarten und Tee trinken, που λέμε και στο χωριό μου.

9 comments:

Αταίριαστος said...

Το θεωρώ μία κούφια ενασχόληση απείρως λιγότερο ουσιαστική από το μπλόγκινγκ και όλα αυτά χωρίς να έχω δοκιμάσει. Αλλά επειδή ούτε κι εμένα μ' αρέσει να δογματίζω αλλά δεν έχω και χρόνο να ανοίγω νέες ιστορίες, περιμένω με αγωνία εντυπώσεις.

"Αισθηματική ηλικία" said...

ναι αλλα δεν μας λες με ποιο ονομα εχεις ανοιξει προφιλ για να γινουμε "φίλοι"...

onelittleastronaut said...

xmm.. epeses se kakotopies basik :)

basik-ly said...

Μικρέ αστροναύτη, μήπως είσαι κι εσύ εκεί;

Μεγαλοκοπέλα said...

Αισθηματική Ηλικία, κάπου σας πήρε το μάτι μου. Είστε μήπως στο facebook, όπου μια φίλη μου με ξεναγούσε τις προάλλες με σκοπό να με προσηλυτίσει;

onelittleastronaut said...

οοοχιι... (κουνώντας το δαχτυλο)

Unknown said...

μεγάλη μούφα. Το κουτσομπολιό από τα σοκάκια του χωριού έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο. Κρίμα που δεν ασχολούμαι για να γίνουμε "φίλοι".

basik-ly said...

Κάπως έτσι είναι... Το μόνο θετικό που αποκόμισα μέχρι στιγμής είναι κάποιοι παλιοί, ξεχασμένοι φίλοι που ξαναβρήκα έκεί.

katiana said...

Η δικη μου εντυπωση δεν ειναι τοσο αρνητικη-προς το παρον.. Εξαρταται πιστευω απο το πως το χειριζεται κανεις.. Επιφυλασσομαι ομως.. Εχω αρχισει να υποπτευομαι οτι μπορει να γινει ψυχοφθορο..οσο περιεργο κι αν ακουγεται αυτο..