Thursday, June 26, 2008

Η ηλίθια Ελλάς-Ελλάς

"Πολλές είναι οι καταγγελίες για σχέδιο εμπρηστών σε σχέση με τις πυρκαγιές που ξέσπασαν την Τετάρτη, με επίκεντρο την περιοχή των Γλυκών Νερών. Aπό εκεί οι φλόγες κινήθηκαν στην κορυφογραμμή του Υμηττού με κατεύθυνση προς Παπάγου και Αγία Παρασκευή. Επί τόπου επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, από ξηράς και αέρος. Φωτιές και στη Σταμάτα Αττικής. Καμπανάκι για την Πέμπτη κρούει μέσω του Flash 96 ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, καθώς στην Ανατολική Αττική οι άνεμοι θα φτάσουν ακόμη και τα 7 μποφόρ."


Τι λέτε καλέ; Σοβαρά;

Αυτά ή παρόμοιά τους διαβάζουμε και ακούμε κάθε χρόνο. Πέρσι οι ηλίθιοι πολιτικοί κόντεψαν να πείσουν τον ηλιθιέστερο λαό, ότι δέχεται επίθεση από κάποιους αόρατους εχθρούς.

Οι πολιτικοί, βέβαια, παίζουν το γνωστό παιχνιδάκι που τους καθιστά πλουσιότερους και τους εξασφαλίζει την επανεκλογή.

Ο λαός, από την άλλη, δεν είναι παρά ένα στουρνάρι, διότι το μόνο που κάνει είναι να πιστεύει θεωρίες συνομωσίας και να μην πηγαίνει ποτέ να δει με τα γκαβά του τι ακριβώς απέγινε από την καμμένη έκταση.

Αλλά και όταν το βλέπει έχει ήδη ξεχάσει τι προϋπήρχε στην έκταση που αντί να αναδασωθεί γέμισε βιλίτσες.

Ο λαός της Ελλάς-Ελλάς δεν είναι απλά ηλίθιος, είναι πανηλίθιος.

5 comments:

doctor said...

Όχι απλώς πανηλίθιος, μα πάνω από όλα αδιάφορος.

Αρκετές φορές έχω πέσει θύμα χλευασμού επειδή πηγαίνω στο άλσος Γαλατσίου ως εθελοντής και προσπαθώ να περισώσω τα χιλιάδες πεύκα που έχουν φυτευθεί εκεί.
Ας μην συνεχίσω διότι θα ...παρεκτραπώ!

doctor

onelittleastronaut said...

ελα βρε basik, τα παραλες. οχι απλως ηλιθιος, ειναι ο πιο αγενης και αμορφωτος λαος που υπαρχει. ενταξει κι εγω τα παραλεω, αλλα ειναι απο τους πρωτους της λιστας.
Doctor εμενα να δεις πως με κοιτανε οταν τους μαζευω τις γοπες απο τις παραλιες...
Νομιζω οτι μετα και απο τις φετεινες φωτιες και την κατασταση βεβαια που επικρατει εδω, το "νεο κυμα μεταναστων" οπως λεγεται, θα αυξηθει ολο και πιο πολυ. Και φυσικα θα την "πληρωσετε" εσεις εκει στις πολιτισμενες πρωτευουσες :-)

petros said...

Παντως, τοσο μεγαλο ανθελληνισμο δεν τον καταλαβαινω....

basik-ly said...

@ petros

Μπορεί να είναι και φιλελληνισμός κεκαλυμμένος. ;-)

onelittleastronaut said...

>>petros, ε, τωρα νομιζω οτι τα παραλες κι εσυ... ;-)