Wednesday, March 26, 2008

26 Μαρτίου 2008

Κοιμήθηκα άσχημα και ξύπνησα με πονοκέφαλο. Καθώς έπινα το τσάι μου, αποτελείωσα το ΕΒΔΟΜΟ μέρος του Δεκαλόγου του Κισλόφσκι, που είχα αφήσει στη μέση χθες το βράδυ, όταν ύπνος με πήρε γλυκά στον καναπέ.

Μίλησα με τον L. μόλις επέστρεψε από τη βρογχοσκόπηση κι έπινε έναν καφέ διώχνοντας τη νάρκωση. Είχε πολύ ευχάριστα νέα.

Πήγα στο ταχυδρομείο να παραλάβω το Penguin Guide to Jazz on CD, που με τις 1745 σελίδες του εύλογα δεν είχε χωρέσει στο γραμματοκιβώτιο. Ύστερα πήγα για κούρεμα. Σκέφτηκα να ψωνίσω στη λαϊκή, μα δεν χρειαζόμουν τίποτε. Χώρια που έκανε ψοφόκρυο. Σήμερα φαίνεται απίστευτο, αλλά σε λίγες μέρες είπαν ότι θα έχουμε 20 βαθμούς…

Ξέχασα να γράψω το ΟΓΔΟΟ μέρος του Δεκαλόγου και εκνευρίστηκα. Άκουσα τις εκπομπές του Γιάννη Πετρίδη, όπως κάνω σχεδόν καθημερινά. Κι ύστερα αφοσιώθηκα στο Attack & Release, το καινούριο άλμπουμ των Black Keys που μου φάνηκε πολύ καλό. Κόλλησα με το Oceans & Streams. Είναι ενδιαφέρον πως το πρώτο κόλλημά μου για φέτος είχε πάλι να κάνει με ΩΚΕΑΝΟΥΣ, αφού ήταν το Ocean των Against Me!
Δυνατό πρέπει να είναι και το Consolers of the Lonely των Raconteurs, απ’ ό,τι κατάλαβα με μια βιαστική ακρόαση. Επιτέλους, άρχισαν να βγαίνουν καλοί δίσκοι μετά από ένα αδιάφορο πρώτο τρίμηνο.

Βγήκα με τη Μ. για μια μπίρα, θυμήθηκα πως ήταν τα γενέθλια του F. μα αδιαφόρησα. Επέστρεψα νωρίς. Από αύριο πάλι δουλειά.

No comments: