Friday, February 29, 2008

Ευχέλαιο!

UPDATE
Μήπως ήρθε ο καιρός να σοβαρευτούμε;
Ιδιαίτερα τώρα που όπως είδαμε τα μαγικά ευχέλαια δεν ωφελούν; Άντε μπράβο!




Κι εκεί που όλοι νόμιζαν πως η ΑΕΚ πάει να γίνει σοβαρή, ΔΙΕΘΝΗΣ ομάδα, ο υπηρεσιακός προπονητής της, διαβάζω στο in.gr, την κατεβάζει σε επίπεδο κωλοπετεινίτσας.

Προτείνω το καινούριο γήπεδο να άπτεται εκκλησιαστικού αυλόγυρου, πριν τους αγώνες να παρακολουθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές - οι αλλοδαποί αναγκαστικά θα βαπτίζονται Χριστιανοί Ορθόδοξοι πριν υπογράψουν συμβόλαιο - την κυριακάτικη λειτουργία, ενώ μέρος των προπονήσεων θα πρέπει να αποτελεί και η τακτική εξομολόγηση. Επίσης, απαραίτητα πριν από τη σέντρα, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι θα λαμβάνουν μέρος σε ομαδική προσευχή.

Α ναι! Και τα περικάρπια να αντικατασταθούν από κομποσχοίνια πάραυτα, παρακαλώ.

Με τέτοιες μεθόδους κ. Νικολαΐδη, πιστεύετε ότι αυτό το ασκέρι έχει μέλλον; Κρίμα! Η νοοτροπία του σκοταδισμού αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα.

Η αναξιοπιστία του πρωταθλήματος και της ομάδας (βλ. δηλώσεις Σορεντίνο και Φερέρ) δυστυχώς δεν ξορκίζονται ούτε με αγιασμούς ούτε με ευχέλαια.

Κρίμα που νόμισα πως κάτι πάει ν' αλλάξει. Φαίνεται όμως και στο site της ομάδας, πόσο πολύ απέχει από την Ευρώπη, αφού τα ΔΙΕΘΝΗ παιχνίδια (όπως αποκαλούνται από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες) τα χαρακτηρίζει "ευρωπαϊκά". Μάλλον έχουν γνώση της απόστασης που τους χωρίζει. Η ομάδα ανήκει στα Ορδόδοξα Βαλκάνια.

Εκεί. Παίξτε στην ενορία σας.

5 comments:

Αταίριαστος said...

Κάποτε, λέει ένα λαϊκό ανεκδοτάκι, κάλεσαν έναν παπά να κάνει ευχέλαιο σε ένα σπίτι για να φύγουν τα ποντίκια. Κι ο παπάς είπε: "Θα έρθω να κάνω ευχέλαιο, αλλά καλού-κακού πάρτε και μία γάτα".
Αναλογικά, ο παπάς που πήγε στην ΑΕΚ θα έπρεπε να πει "καλού-κακού όμως φροντίστε στο γήπεδο να παίξετε μπάλα κι όχι να ξύνετε τα αρ... -άντε είμαι και ιερέας".

Stelios Frang said...

Μάλλον έχουν βάλει στόχο να πάρουν προπονητή τον Αναστασιάδη και τώρα κάνει ο Κωστένογλου τις απαραίτητες θεολογικές προεργασίες :-D

basik-ly said...

@ αταίριαστος

Πάντως, η επίσημη ιστοσελίδα ΔΕΝ αναφέρει το γεγονός. Τι να σημαίνει αυτό άραγε;

@ s.frang

Καλόοοο!

Seven Film Gallery said...

Παρε θεση!

mantz said...

Καλά τώρα σωθήκαμε (-τε).
Παρότι κάτι τέτοια μαγικά με τρελαίνουν δε νομίζω ότι είναι και ότι τραγικότερο συνέβη.
Λαϊκό παιχνίδι το ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι πιστοί / οπαδοί ασχολούνται με ευχέλαια, ΛΟΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ κ.α. τυχερά...
Ε, έκανε και η ομάδα μια εκδηλωσούλα (και) για λόγους δημοσίων σχέσεων. Αντιμετωπίζει και εκνευρισμό η διοίκηση τώρα τελευταία απ'ότι μαθαίνω, οπότε μάλλον θα είπε να ...κατευνάσει τα κακά πνεύματα.