Thursday, January 24, 2008

Τα Χάλια τους τα Έγχρωμα

....
Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. δημοσιογράφος κ. Πάνος Σόμπολος, ο οποίος σημείωσε:

«Η δημοσιογραφική οικογένεια πιστεύει στο σύνολό της ότι ανήκει στην αγκαλιά της Εκκλησίας και με αυτό το πνεύμα καταθέτουμε τις ευχές μας σ’ αυτή τη συγκέντρωση, που έχει το χαρακτήρα της επικοινωνιακής αποστολής. Όπως και ο ραδιοφωνικός σταθμός της Εκκλησίας, που πραγματοποιεί τη σημερινή εκδήλωση. Και έτσι βρίσκουμε την ευκαιρία, όχι απλώς να καταθέσουμε το πνευματικό μας «παρών», αλλά να ζητήσουμε τις ευχές της Εκκλησίας από τον προκαθήμενο της και παριστάμενο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Χριστόδουλο.

Πιστεύουμε και αγαπάμε την Εκκλησία, την κορυφή της που είναι ο Χριστός και το ανθρώπινο σύνολο που είναι το σώμα της Εκκλησίας. Και με αυτή την πίστη επιτελούμε τη δημοσιογραφική μας αποστολή. Μακαριώτατε, έχουμε ανάγκη τις ευχές σας για να συνεχίσουμε στον ίδιο δύσκολο δρόμο και όπως λέει και ο ποιητής «να υπηρετήσουμε τη γη με τη βοήθεια των ουρανών». Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εύχομαι καλή χρονιά σε εσάς, σε όλους τους παρισταμένους, στους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς και σε όλο το προσωπικό του Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος»

Αυτόν τον άνθρωπο ψήφισαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι ως εκπρόσωπό τους. Και επιμένουν πως πρέπει ο κόσμος να τους παίρνει στα σοβαρά. Γιατί; Μάλλον επειδή και το πόπολο τα ίδια χάλια είναι.


Ολόκληρο το κείμενο εδώ.

3 comments:

doctor said...

Ο Σόμπολος είναι ο ορισμός του ημι-ηλιθίου...

doctor

Locus Publicus said...

Προσυπογράφω..

Anonymous said...

Καλά είπε τέτοια πράγματα;