Friday, September 07, 2007

Black, Female or Gay... συγνώμη Αθλητής, Ηθοποιός ή Τραγουδίστρια;

Το ότι ο κ. Καραμανλής δεν θα γινόταν ποτέ τραγωδός (άλλο πράγμα "υπεύθυνος της τραγωδίας"), το είχα διαπιστώσει από καιρό. Γενικά, πιστεύω, ότι όσα χρόνια και να ζήσει δεν θα γίνει τίποτε "καλό". Χθες, όμως, με προβλημάτισε.

Τα συγκινητικά μαθήματα κρόουλ που παρέδωσε διακαναλικά (sic) στους κωφάλαλους συμπατριώτες του, σκέφτηκα πως ίσως τον καθιστούσαν έναν καλούτσικο δάσκαλο κολύμβησης. Άλλωστε η Ελλάς-Ελλάς, που αν και βρέχεται σχεδόν πανταχόθεν από θάλασσα καταφέρνει να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό, δεν διακρίνεται ούτε στον τομέα αυτόν... οπότε πάλι μεταξύ στραβών ο μονόφθαλμος.

Πάντως τα σπορ δίνουν ψήφους. Μια ματιά στα ψηφοδέλτια αρκεί για να διαπιστώσει κανείς πως εκτός από τους ηθοποιούς και τις τραγουδίστριες, στην Ελλάς-Ελλάς όλοι σχεδόν οι (πρωτ)αθλητές, μόλις ακούνε το καμπανάκι της ηλικίας, θυμούνται ότι είναι γεννημένοι πολιτικοί.

Τι θα είναι λοιπόν ο μεθεπόμενος πρωθυπουργός; Αθλητής; Ηθοποιός; Τραγουδίστρια;

Με την πορεία που έχει χαράξει η χώρα, το πιθανότερο είναι να μην έχει πάει καν στο σχολείο. Μην ψάχνετε, λοιπόν, ούτε στις γυμναστικές ακαδημίες, ούτε στις δραματικές σχολές για την απάντηση.

Αν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τη βουλή του άμεσου μέλλοντος, κάντε καλύτερα μια βόλτα στα σκυλάδικα.

2 comments:

etalon said...

Γι αυτο, αν και αφανταστα κουρασμενος θα παω παλι στην Καλυμνο, όπου δεν θα εχω ουτε τηλεοραση.

Εξοχο το ποστ σου για αλλα μια φορα.

Καραμούζα said...

Μα πού αλλού εκτός από τους Ναούς του Πολιτισμού;
Έτσι για πλάκα νομίζεις ότι το είπε ο μακαρίτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος, το παιδί της πιάτσας και μία από τις ισχυρότερες κολώνες της ..."αλλαγής";;;